Over ons

Over ons

ONS BEDRIJF

Over ons

Het gezicht achter Impact Montage is Rick Wolters. Hij begon vanuit Hengelo in Twente enkele jaren geleden met het monteren van bouwpakketten van Ikea meubelen. Eerst in z’n eentje, maar al snel kwamen er meerdere collega’s bij: Impact Montage is inmiddels uitgegroeid tot een hecht team vakkundige en bekwame monteurs die in de regio Hengelo iedere dag weer vol enthousiasme bij mensen thuis en bij bedrijven meubels monteren en plaatsen. Het concept is simpel. Rick vertelt erover: “Iedereen kan bij ons aankloppen. We bieden gemak. Ben je klein behuisd en wil je je nieuwe meubels snel gemonteerd en geplaatst hebben of heb je het juiste gereedschap niet? Ieder heeft zo zijn eigen reden om ons in te schakelen. Misschien heb je gewoonweg geen tijd of besteed je die kostbare tijd liever aan gezin, hobby of werk. Eerst monteerden we alleen maar Ikea meubels maar nu zetten we ook van andere meubelaanbieders de bouwpakketten in elkaar. We monteren nu bijvoorbeeld ook meubilair van Kwantum, Leen Bakker en veel andere partijen.”

10
WhatsApp Image 2021-11-18 at 3.51.39 PM (1)

ONS BEDRIJF

Social ondernemen

Jongeren krijgen geen kans in deze maatschappij. Rick ondervond het aan de lijve: “Na mijn 16e ging ik niet meer naar school, een gevolg van ADHD. Ik paste niet in een hokje, een plek waar de maatschappij je graag in stopt. Jongeren raken vaak in de problemen als zij niet in zo’n hokje passen. Ze raken de zin kwijt. Wat we hier doen is hen die zin teruggeven en structuur bieden. Dat doen we samen. Het draait om het team, het draait om positieve energie en dat we elkaar kunnen helpen, op elkaar kunnen bouwen. We helpen en begeleiden jongeren naar een toekomst waarin zij leren om met hun eigen verantwoordelijkheden om te gaan en te bouwen aan een eigen plekje in de maatschappij. En dat werkt erg goed. Aan het einde van de dag vragen ze elkaar, waar ze ook zijn, of er iemand nog hulp nodig heeft, zodat we de dag samen kunnen afsluiten. Ik zie plezier in het werk om me heen, aandacht en iets moois dat ontstaat. Daar ben ik best trots op.”

ONS BEDRIJF

Duurzaamheid

Aandacht voor duurzaamheid en milieubewust werken hoort bij de basis van Impact Montage. Alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen worden na montage bij de klant thuis of op het bedrijf mee terug genomen naar Hengelo. De verpakking wordt gescheiden afgevoerd. Het papier gaat naar de oud papiercontainer van de Bornse Harmonie, plastic wordt separaat afgevoerd en piepschuim wordt bij een externe partij omgesmolten tot compacte blokken die elders worden hergebruikt. De wens is om bij een volgende stap naar een groenere omgeving te investeren in elektrische transportmiddelen.

WhatsApp Image 2021-11-18 at 3.51.39 PM

Feiten

Cijfers spreken

750

Klant kiest bedrijfsverhuizers

870

Dozen zijn succesvol verplaatst

320

Klanten zijn tevreden met onze service!